top of page

Add a Title

در بیمارستان یا مرکز زایمان چه اتفاقی می‌افتد

چه زمانی به بیمارستان یا مرکز زایمان بروید

اگر اولین بارداری شماست، ممکن است در مورد زمان رفتن به بیمارستان یا بخش مامایی مطمئن نباشید. بهترین کار این است که برای مشاوره با بیمارستان یا بخش خود تماس بگیرید.

اگر کیسه آب شما پاره شده است، احتمالاً برای معاینه از شما خواسته می‌شود که به بیمارستان مراجعه کنید.

اگر اولین نوزادتان است و انقباض دارید اما کیسه آب شما پاره نشده است، ممکن است به شما توصیه شود که صبر کنید. احتمالاً از شما خواسته می‌شود هنگامی به بیمارستان مراجعه کنید که انقباض‌های‌تان:

  • منظم هستند

  • قوی هستند

  • تقریباً هر ۵ دقیقه یک بار یا بیشتر می‌آیند

اگر نزدیک بیمارستان خود زندگی نمی‌کنید، ممکن است لازم باشد قبل از رسیدن به این مرحله به بیمارستان مراجعه کنید. مطمئن شوید که علائم زایمان و آنچه اتفاق می‌افتد را می‌دانید.

نوزادان دوم اغلب سریع‌تر از نوزاد اول به دنیا می‌آیند، بنابراین ممکن است لازم باشد زودتر با بیمارستان، واحد مامایی یا ماما تماس بگیرید.

فراموش نکنید قبل از ترک خانه با بیمارستان یا بخش تماس بگیرید و یادداشت‌های خود را بردارید.

اگر قصد زایمان خانگی دارید، رویه‌ای که همراه با مامای خود در مورد آن صحبت کرده‌اید دنبال کنید. 

در واحد زایمان چه اتفاقی می‌افتد؟

واحدهای زایمان متفاوت هستند، چه در بیمارستان باشند و چه در واحدهای مامایی. بنابراین موارد زیر فقط راهنمایی برای اتفاقات احتمالی است.

می‌توانید با مامای خود در مورد امکانات موجود در بیمارستان یا بخش مامایی محلی خود و آنچه برای زایمان خود می‌خواهید صحبت کنید.

ورود شما

اگر یادداشت‌های خود را همراه دارید، آنها را به پذیرش بخش زایمان ببرید. شما به بخش زایمان یا اتاق خود منتقل خواهید شد، جایی که می‌توانید لباس بیمارستان یا لباس‌های شخصی خود را بپوشید.

چیزی گشاد و ترجیحاً نخی انتخاب کنید، زیرا در حین زایمان احساس گرما خواهید کرد و ممکن است نخواهید لباس تنگ بپوشید.

معاینه توسط ماما

ماما در مورد اتفاقاتی که تا به حال افتاده از شما سوال خواهد کرد و با اجازه شما شما را معاینه می‌کند. اگر زایمان خانگی دارید، این معاینه در خانه انجام می‌شود. ماما درخواست خواهد کرد که:

  • نبض، دمای بدن و فشار خون شما را بگیرد و ادرار شما را چک کند

  • شکم شما را برای بررسی وضعیت نوزاد لمس کند و ضربان قلب نوزاد را ثبت کند یا به آن گوش دهد

  • احتمالاً یک معاینه داخلی انجام دهد تا ببیند دهانه رحم شما چقدر باز شده است، بنابراین ایشان می‌تواند ببیند زایمان شما چقدر پیشرفت کرده است - اگر قبل از انجام این معاینه انقباضی در راه است به ماما اطلاع دهید تا بتواند صبر کند تا انقباض تمام شود

این معاینات در فواصل زمانی در طول زایمان شما تکرار خواهد شد. همیشه در مورد هر چیزی که می‌خواهید بدانید سوال کنید.

اگر شما و شریک زندگی‌تان برنامه زایمان تهیه کرده‌اید، آن را به ماما نشان دهید تا آنها از خواسته‌های شما در حین زایمان مطلع شوند.

اتاق‌های زایمان

اکثر اتاق‌های زایمان دارای صندلی‌های راحتی و تشک هستند تا بتوانید در حین زایمان حرکت کنید و موقعیت خود را تغییر دهید. برخی از آنها حمام، دوش یا وان زایمان دارند. شما باید در اتاقی که زایمان می‌کنید احساس راحتی کنید.

برخی از بخش‌های زایمان ممکن است به شما حمام یا دوش پیشنهاد دهند. حمام گرم می‌تواند در مراحل اولیه زایمان آرامش‌بخش باشد. ممکن است بخواهید بیشتر مدت زایمان را برای کاهش درد در حمام بگذرانید.

زایمان در آب

برخی از بخش‌های زایمان دارای وان زایمان هستند تا بتوانید در آب زایمان کنید. ممکن است متوجه شوید که این به شما کمک می‌کند ارامش بیشتری داشته باشید. 

اگر زایمان به طور طبیعی پیشرفت کند، ممکن است امکان زایمان نوزاد در استخر وجود داشته باشد. در مورد مزایا و معایب زایمان در آب با ماما خود صحبت کنید. اگر آن را می‌خواهید، باید از خیلی قبل هماهنگی‌های لازم را انجام دهید.

درباره اتفاقاتی که در حین زایمان و تولد اتفاق می‌افتد بیشتر بخوانید

بیشتر در علائم زایمان


bottom of page