top of page

کمک و حمایت از شیردهی

با این راهنما که کمک و پشتیبانی برای شیردهی ارائه می‌دهد، شروع خوبی داشته باشید.

شروع شیردهی و ادامه آن می‌تواند چالش‌برانگیز باشد، اما شما تنها نیستید. در سراسر جهان، شبکه‌ای از متخصصان، مشاوران و مادران حامی وجود دارند که آماده‌اند تا شما را در این سفر همراهی کنند.

حمایت رو در رو

ملاقات با متخصصان: ماماها، مشاوران شیردهی، و پرستاران کودک می‌توانند به شما آموزش‌های لازم را بدهند، به سوالات‌تان پاسخ دهند و در صورت بروز هرگونه مشکل، راهنمایی‌های عملی ارائه کنند.

گروه‌های حمایتی: شرکت در گروه‌های مادران شیرده فرصتی عالی برای برقراری ارتباط با سایر مادران، تبادل تجربیات و دریافت پشتیبانی عاطفی است.

مراکز شیردهی: این مراکز مکان‌هایی امن و راحت برای شیردهی در خارج از خانه هستند و اغلب جلسات آموزشی و گروه‌های حمایتی نیز در آن‌ها برگزار می‌شود.

دسترسی به اطلاعات و منابع

خطوط کمک: بسیاری از کشورها خطوط کمک رایگان و شبانه‌روزی دارند که توسط متخصصان شیردهی اداره می‌شوند و آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند. این شماره را در محل زندگی خود پیدا کنید و با آنها تماس بگیرید.

وب‌سایت‌ها و انجمن‌های آنلاین: این منابع اطلاعات گسترده‌ای در مورد شیردهی، مشکلات رایج و راه حل‌های آن‌ها ارائه می‌دهند. فقط مطمئن شوید که از منابع مورد اعتماد اطلاعات کسب کنید.

کتاب‌ها و مجلات: کتاب‌ها و مجلات متعددی در مورد شیردهی وجود دارند که می‌توانند به شما کمک کنند اطلاعات بیشتری کسب کنید.

اپلیکیشن‌های موبایلی: اپلیکیشن‌های بسیاری برای ردیابی تغذیه نوزاد، یادآوری شیردهی و دسترسی به اطلاعات مفید در مورد شیردهی طراحی شده‌اند.

چگونه یک مشاور شیردهی پیدا کنیم؟

از پزشک یا مامای خود سوال کنید یا با بیمارستان یا مرکز بهداشتی محلی خود تماس بگیرید.

در اینترنت جستجو کنید. بسیاری از مشاوران شیردهی وب‌سایت شخصی دارند یا در فهرست‌های آنلاین مشاوران ثبت‌نام کرده‌اند.

از گروه‌های حمایتی مادران شیرده سوال کنید.

شریک زندگی شما چگونه می‌تواند از شیردهی شما حمایت کند؟

در هنگام شیردهی، دریافت حمایت از شریک زندگی می‌تواند بسیار مفید باشد.

روش‌های عملی که شریک زندگی شما می‌تواند به شیردهی کمک کند عبارتند از:

  • شرکت در جلسات قبل از زایمان یا شیردهی - برخی از جلسات مخصوصاً برای شریک زندگی سازماندهی شده است - جزئیات را از ماما یا مرکز کودکان محلی بپرسید.

  • ارائه حمایت عاطفی و عملی  - تمجید و تشویق کسی که شیر می‌دهد می‌تواند به تقویت اعتماد به نفس او کمک کند.

  • ترتیب دادن مرخصی زایمان - در اوایل کار با کارفرمای خود در مورد مرخصی زایمان صحبت کنید تا بتوانید مرخصی مناسب نیازهای خانواده خود را برنامه ریزی کنید.

  • آسان کردن زندگی - به عنوان مثال، اگر نوزاد در زمان غذا خوردن نیاز به تغذیه داشته باشد، می‌توانید شام را برای شریک زندگی‌تان بیاورید، یا در حالی که او به نوزاد شیر می‌دهد، یک فنجان چای و یک مجله برایش ببرید. همچنین می‌توانید هماهنگ کنید تا خانواده یا دوستان در زمان کار شما، با شریک زندگی‌تان همراه شوند.

  • کمک در کارهای خانه - تا شریک زندگی شما بتواند روی مراقبت از نوزاد و شروع خوب شیردهی تمرکز کند.

  • انجام کارهایی برای کاهش مقدار استرس - اگر فرزندان کوچکی دارید، می‌توانید با سرگرم کردن آن‌ها در هنگام شیردهی نوزاد، به شریک زندگی خود کمک کنید.

  • شراکت در مراقبت از نوزاد - حمام کردن نوزاد، تعویض پوشک و کمک در زمان خواب راههای بسیار خوبی برای نزدیک شدن به نوزاد هستند.

  • دادن یک بطری شیر مادر به نوزاد -  پس از اینکه شریک زندگی شما احساس خوشحالی و اعتماد به نفس در مورد شیردهی کرد، ممکن است تصمیم بگیرد شروع به دوشیدن شیر مادر کند - می توانید یک بطری شیر مادر به نوزاد بدهید. 

اطلاعات بیشتر در نحوه شیردهی


bottom of page